person_outline
search

bannersokolka1

Ski areál Herlíkovice - víkendový program Snow Adwenture

Ve skiareálu je to jako v pohádce. Neváhejte a přijeďte si užít pravé zimní lyžování do Herlíkovic, kde je denně upraveno 10,5 km sjezdovek. Skiareál Herlíkovice - Bubákov v provozu denně: 2x čtyřsedačková lanovka, 3x lyžařský vlek, upraveno 4,5 km sjezdovek.

Lyžařská zařízení Ski areálu
V provozu lanovka Žalý (A) a lyžařské vleky Herlíkovice I. (C) a Žalý (B). V provozu i areál Bubákov - lanovka Bubákov (E), Lyžařský vlek Bubákov 800 (H) a přibližovací Kabinková lanovka Bubákov 2.

Sjezdové tratě
V provozu sjezdovky: Rodinná (č.1), Závodní (č.2), Vyhlídková (č.3), Severní (č.4), Bubákov (č.7), Slalomák (č.8), Bubákovská (č.10), Školní (č.11) a Dětská (č. 12). Freeride Avia (č.9) Příprava měřeného slalomu.

Večerní lyžování
Večerní lyžování ve dnech STŘEDA, PÁTEK, SOBOTA: 18:00 - 21:00 hod.

Běžecké tratě
Tratě upraveny pro skate, Velbloudí cesta - Rovinka - Benecko tratě - Zadní Žalý - LD Žalý. Délka cca 7 km.

Další služby
Nepřetržitý provoz areálu Herlíkovice pro denní lyžování 8:30 - 16:00 hod. Večerní lyžování ve dnech STŘEDA, PÁTEK, SOBOTA: 18:00 - 21:00 hod. Skibusy Praha - Herlíkovice v provozu denně! Rezervujte si své místo! Příprava snowparku u Ronda.

Akce pro veřejnost
Neváhejte a přijeďte si užít pravé zimní lyžování do Herlíkovic, kde je denně upraveno 10,5 km sjezdovek. Skiareál Herlíkovice - Bubákov v provozu denně: 2x čtyřsedačková lanovka, 3x lyžařský vlek, upraveno 6,5km sjezdovek. V areálu Herlíkovice - EDEN parkujte přímo u vleku! Večerní lyžování ve dnech STŘEDA, PÁTEK, SOBOTA: 18:00 - 21:00 hod. V neděli 15.1. bude ve skiareálu Herlíkovice opravdu živo! Televize PRIMA COOL u nás bude v neděli natáčet pořad COOLRIDER. Tak doražte a když budete mít štěstí, tak se najdete 14. února na COOLu... Dále se můžete těšit na celodenní SNOW ADVENTURE 2017 - den plný zábavy a doprovodného programu především pro rodiny s dětmi. Během celé neděle budou probíhat u Restaurace vedle dolní stanice lanovky Žalý soutěže, modní přehlídky, navštíví nás VIP hosté a mnohé další.

V areálu Herlíkovice - EDEN parkujte přímo u vleku! V neděli 15.1. bude ve skiareálu Herlíkovice opravdu živo! Televize PRIMA COOL u nás bude v neděli natáčet pořad COOLRIDER. Tak doražte a když budete mít štěstí, tak se najdete 14. února na COOLu... Dále se můžete těšit na celodenní SNOW ADVENTURE 2017 - den plný zábavy a doprovodného programu především pro rodiny s dětmi. Během celé neděle budou probíhat u Restaurace vedle dolní stanice lanovky Žalý soutěže, modní přehlídky, navštíví nás VIP hosté a mnohé další.
 



Posted: 2017-01-13 07:39:02