person_outline
search

bannersokolka1

Oslavte vysvědčení v Zoo Zlín - s vysvědčením zadarmo do zoo

Při příležitosti pololetního vysvědčení nabízí zlínská zoo oblíbenou akci. Každý žák základní nebo střední školy, který předloží letošní pololetní vysvědčení nebo jeho kopii v pokladně zoo, bude mít vzajištěn volný vstup do zoo.

Navíc na každého školáka čeká malý dárek. Oslava vysvědčení ve zlínské zoo má dlouholetou tradici a pokaždé se setkává s velkým ohlasem návštěvníků. Zoo nabízí volný vstup za pololetní vysvědčení bez ohledu na studijní výsledky.

Procházku zimním areálem by si návštěvníci neměli nechat ujít. Velkým magnetem je stále Zátoka rejnoků, kde si návštěvníci mohou rejnoky nejen pohladit, ale i nakrmit. Jedinečné zážitky nabídne expozice tygrů ussurijských, ve které kromě samice Tanji a samce Josepha návštěvníci uvidí dovádět hned tři tygří koťata. Do venkovních výběhů však vycházejí také sloni, nosorožci, lachtani, velbloudi, klokani, pandy červené a další exotická zvířata. Naopak teplé příjemné klima nabídne tropická hala Yucatan, pavilon slonů nebo terária K dispozici je také restaurace Tyrol poblíž zámku Lešná. Má otevřeno každý den a nabízí občerstvení i teplá jídla.
 
Pro návštěvu lze stále využít snížené zimní vstupné. Vstupenka pro dospělé tak činí 80 Kč, pro studenty a seniory 60 Kč, pro děti od 3 do 15 let 40 Kč. Děti do 3 let mají vstup do zoo po celý rok zdarma.
 
ZOO Zlín je otevřena každý den v roce. Do konce února je otvírací doba od 8.30 do 16.00 hod.



Posted: 2017-01-19 07:51:45