person_outline
search

bannersokolka1

Film Music Prague 2017

Charitativní festival filmové hudby, jehož výtěžek bude věnován na výzkum léčby rakoviny v Masarykově onkologickém ústavu v Brně. Festival zahrnuje galakoncert filmové hudby, projekce populárních snímků a panelovou diskuzi s pozvanými hosty.

Festival FILM MUSIC PRAGUE přináší nejen českému publiku spoustu hollywoodské filmové hudby a atraktivní hosty. V minulých letech do Prahy na naše pozvání zavítali slavní skladatelé Harry Gregson-Williams (Shrek), Elliot Goldenthal (Vetřelec 3), Fernando Velázquez (Sirotčinec), Rachel Portman (Čokoláda), Jan Kaczmarek (Hledání Země-Nezemě), Patrick Doyle (Harry Potter 4), Nicholas Hooper (Harry Potter 5&6) nebo Ilan Eshkeri (Hvězdný prach).

Závěrečný koncert festivalu nabídne hudbu japonského skladatele Joe Hisaišiho, který se proslavil soundtracky k filmům geniálního režiséra anime filmů Hajao Mijazakiho.

Festival podporuje výzkum rakoviny českými vědci. Dětem z dětských domovů a v pěstounské péči také dáváme příležitost zdarma navštívit naše koncerty.



Posted: 2017-01-20 07:46:33