person_outline
search

Kamenický hodokvas

Přivítejte spolu s námi léto, prázdniny, období zážitků a rodinných dovolených, jak se sluší a patří. Slavnosti dobrého jídla a pití v zábavním parku Fábula, lidový jarmark, řemesla a bohatý doprovodný program zajištěný hudebníky, kouzelníky, šermíři, a žongléry jistě naplní všechna vaše očekávání.

Přijedete-li se za námi podívat hned první prázdninový víkend, bude vás čekat kulturně i gastronomicky velmi příjemný zážitek. Po celý den budete moci uspokojovat své chuťové pohárky. Krčma U loupežníka navaří staročeské speciality a jarmark nabídne spoustu tradičních i netradičních dobrot.

Při degustacích se dozvíte i něco málo o prodávaných výrobcích. Po celou sobotu i neděli vás bude bavit středověkou i renesanční hudbou muzikant Bard Ondráš. Kouzelník, chůdař, kejklíř a ohnivý muž Pet vás svými úžasnými kousky rozesměje a také si budete moci některé z nich vyzkoušet.

V podání dalších umělců a nadšenců nebudou chybět ukázky a škola šermu a k tomu všemu samozřejmě stálý program pohádkového světa Fábula. Přijeďte co nejdříve, ať si stihnete užít cestu pohádkovým sklepením,luštit hlavolamy,hrát obří společenské hry, vymotat se z bludiště, či navštívit naše zvířátka nebo rovnou pravou vězeňskou celu v únikovce „Útěk ze žaláře“.

Akce se koná za každého počasí - jsme venku i pod střechou.



Posted: 2017-01-26 12:11:32