person_outline
search

bannersokolka1

Cirque du Soleil – Varekai v Praze

Veleúspěšná artistická skupina Cirque De Solei přináší do Prahy dech beroucí artistické výkony. Převypráví vám dobrodružný příběh o pátrání po tajném zázraku VA-RE-KAI. To nejlepší z umělecké cirkusové tradice je ověnčeno pestrobarevnou kaleidoskopickou scénou vypravenou v největší cirkusové manéži

V pražské O2 Aréně během 6 představení v pěti květnových dnech vás uskupení Cirque Du Soleil upoutá příběhem o touze a poznání. Vyprávěný příběh doprovází výkony těch nejlepších světových cirkusových artistů a zavede do pohádkově nasvícené scény tajného a kouzelného lesa přímo u vrcholku sopky.

Na místo v městě Praha se hrdina příběhu v úvodu ocitne, po seskoku padákem, v kouzelném světě prodchnutými fantaskními tvory. Vzlétne tak do mimořádného světa abstraktního dobrodružství s nekonečnými možnostmi, aby v něm cestou nalezl zázrak dávného tajemství světa a mysli.

Ve světě VAREKAI /vyslovováno ver • ay • kie/ je tak vášnivě vzdáván hold umění cirkusové tradici, krásnému duchu řemesla a nekonečně kočovné duši. Zážitek umocňuje velkolepá scéna, režie Dominic Champagne.

Cirque du Soleil sídlí v Québecu. Ve světě působí kolem 4000 zaměstnanců a 1300 artistů. Společnost se stala význačnou mezinárodní organizací s předváděnou vysokou artisticko-uměleckou kvalitou.



Posted: 2017-02-01 13:51:18