person_outline
search

bannersokolka1

Delifest pod střechou - zrušeno

Zima s vůní grilovaných ryb, masa, koktejlů a mořem bublinek, vše pěkně al-fresco. Splněný sen všech milovníků jídla, Gourmet market poprvé pod střechou, doporučujeme přijít nalačno!

DELIFEST Sea&Grill ve Foru Karlín: Al-fresco extravaganza pod střechou. Jak zařídit, aby duše gurmána obletěla celý svět za jediný víkend? Není třeba cestovat daleko, stačí dorazit na Delifest.

Vůbec první indoor live Gourmet festival se uskuteční v multifunkčním prostoru Forum Karlín, karlínské mecce stylu a designu.Víkend bude patřit všem foodies, kteří si vychutnají al-fresco gastronomický zážitek. Zimní edice Delifest nabídne spoustu vynikajícího jídla, pití, skvělých koktejlů a zábavy.

Podtitul Sea&Grill evokuje gurmánský ráj s plody moře na všechny způsoby, rozpáleným grilem a dostatečným množstvím vína a bublinek, ve kterém si přijde na své úplně každý. Sestavte si vlastní degustační menu, dopřejte dětem non-stop zónu plnou kurzů vaření či prvních cocktails&dreams a nebo si nakupte delikatesy s příchutí právě skončeného léta! A ať si venku klidně i sněží!



Posted: 2017-02-20 11:59:07