person_outline
search

bannersokolka1

Olomouc region Card - zahrnuje 78 nejzajímavějších míst regionu

Hrady, zámky, muzea, zoologické zahrady celého Olomouckého kraje můžete zdarma objevovat s Olomouckou kartou. Již při návštěvě několika turistických cílů ušetříte více peněz, než kolik vás karta stála!

Olomouc region Card je turistická karta, která vás opravňuje v Olomouci, na Střední Moravě a v Jeseníkách navštívit zdarma 78 nejzajímavějších míst a umožní vám čerpat atraktivní slevy na 101 místech. Nebudete muset shánět lístky na městskou dopravu v Olomouci, ušetříte v aquaparcích i jiných sportovních a relaxačních zařízeních, utratíte méně v restauracích, vydáte méně za ubytování.

Ke každé zakoupené kartě dostanete zdarma praktického průvodce. Získáte informace o atraktivních místech, kde můžete uplatnit Olomouc region Card, včetně kontaktů a otevírací doby.

Na výběr jsou dvě varianty délky platnosti karty – 48 hodinová za 240 korun, nebo karta platící 5 dnů za 480 korun. Oba typy karet zakoupíte také za zvýhodněnou cenu pro děti. Dětská karta platí do dovršení 15. roku a její cena je poloviční.

Kartu je možné zakoupit na informačním centru na Horním náměstí v Olomouci, nebo v jiných informačních centrech v dané oblasti.
 

Velkým bonusem Olomouc region Card je volný vstup na největší atraktivity v okolí. K nejoblíbenějším místům jistě patří romantický hrad Bouzov, který si určitě pamatujete z nespočtu pohádek. Rodiny s dětmi využijí volný vstup do Zoo Olomouc – Svatý Kopeček, která je známá svým akváriem se žraloky – největším v České republice. Pokud rádi navštěvujete hrady a zámky vydejte se třeba na hrad Šternberk, hrad Helfštýn nebo na zámek Moravská Třebová. Na všechna tato místa máte s Olomouc region Card vstup zdarma. Dále můžete navštívit i Kroměříž s památkami zařazenými na seznam UNESCO. Zdarma se zde podíváte do Arcibiskupského zámku nebo Květné zahrady.



Posted: 2017-02-20 11:51:40