person_outline
search

bannersokolka1

Olivův pivovar – pivní lázně a masáže

Pivní lázeň má pro naše tělo blahodárné účinky, neboť pivní kvasnice a látky obsažené v pivu předávají pokožce celou řadu vitamínů B a minerálů. Prohříváním pokožky dochází také k uvolňování kožních pórů, kterými se i při mírném pocení odplavují škodliviny z těla.

Pivní lázeň je originální rekondiční terapie, která snoubí příjemné zážitky s omlazující kúrou. Během pivní lázně v areálu Olivova pivovaru si návštěvníci mohou čepovat jedinečné, nefiltrované, nepasterované pivo, které obsahuje živé kultury kvasnic příznivě působících v celém trávicím traktu. Po dvacetiminutové koupeli následuje 40 minut relaxace na lůžku, za doprovodu příjemné hudby a mírného osvětlení. Jako doplněk ke každé pivní koupeli jsou nabízeny i relaxační a zdravotní masáže.

Olivův pivovar se nachází v Dolních Břežanech jen pár kilometrů od hlavního města Prahy. Historie pivovarnictví se v této malé obci začala psát kolem roku 1580, kdy se zde podle dobových pramenů vařilo pivo minimálně jednou týdně.

Zlatavý mok se v Dolních Břežanech začal vařit opět v roce 2015, kdy byl otevřen Olivův pivovar, který nabízí také restauraci, ubytování a již zmiňované pivní lázně.
 



Posted: 2017-02-23 17:51:59