person_outline
search

bannersokolka1

Film Legends Museum Poděbrady - výstava filmových soch, figurek a replik

Pokud máte rádi film, komiks, sběratelství, akční hrdiny či legendy stříbrného plátna, pak je pro vás Film Legends Muzeum ta správná volba. O víkendech jsou připraveny od 10.00 a 16.00 hodin komentované prohlídky, na kterých se dozvíte ještě více informací.

Každý víkend také živé postavy z filmů a pohádek. Sněhulák, pohádkové princezny, robot Bumblebee, spiderman a další.

Přijďte navštívit unikátní expozici plnou hollywoodských pohádkových postaviček. V muzeu naleznete přes 540 exponátů.

V muzeu uvidíte exponáty z filmů jako je Avatar, E.T., Star Wars, Indiana Jones, Pán Prstenů, ale také Vetřelec, Predátor, Terminátor. Samozřejmě nechybí ani slavní komiksoví hrdinové Batman, Iron Man, Spider-man, Avengers a další... nově také raptor v životní velikosti.

Na své si přijdou i ti nejmenší, pro které je určena samostatná výstava pohádkových postaviček od Walta Disneyho.

Projekt muzea vznikl na základě myšlenky ukázat veřejnosti umění inspirované filmem a podpořit práci umělců ze zákulisí, pop kulturu a film. Chceme přiblížit návštěvníkům jejich slavné hrdiny a hlavně dělat radost.

U všech vystavených replik se dbá na přesný detail a zpracování. Uvidíte filmové repliky, masky a makety, podle kterých filmaři tvoří další materiál, který následně vidíte v kinech nebo doma u obrazovek. Dozvíte se zajímavosti o nejznámějších filmových tvůrcích a umělcích jako je James Cameron, Ridley Scott, Steven Spielberg, H. R. Giger, Stan Winston nebo Steve Wang.

Součástí  muzea je také obchod Statue Collectibles a občerstvení.



Posted: 2017-03-02 11:06:43