person_outline
search

Koncert Marek

V úchvatném prostoru bývalého Domu uměleckého průmyslu - DUP36 na Národní třídě se bude 31.3. konat hudební akce s názvem MAREK.

Od běžných hudebních eventů se ovšem zásadně liší. Vedle netradiční kombinace několika žánrů od akustické po elektronickou hudbu budou navíc výtěžky ze vstupů a baru použity na léčbu devítiletého Marka, který v září roku 2016 ochrnul.
 
Možností pomoci malému chlapci není mnoho. Momentálně nejdůležitější je každodenní rehabilitace. K té je zapotřebí speciální rehabilitační rotoped a příslušně školený zdravotnický pracovník, který s nemocným denně cvičí. Cílem organizátorů je vybrat dostatečné množství peněz na pořízení rotopedu a ulevit tak Markově rodině od nákladného pronájmu tohoto vybavení. Cílovou částkou je 70 tisíc korun.

Obsáhlý seznam interpretů nabídne ambiciózní indie kapelu s názvem ROLE. Vedle nich se se svým postapokalyptickým folkem představí sólový hudebník Kittchen. O našlápnutý rap, černý humor a show, která přesahuje většinu hip hopových koncertů se postarají Gambrz Reprs. Neuvěřitelnou energii a skvělou atmosféru díky své originální muzice a textům vytvoří mladý Američan Piqi Miqi. Na vlny disca a funku návštěvníky naladí mladá djka Kierastaboy a na housovou taneční smršť se můžete těšit díky St. Jakobovi a Raphaelu Kosmosovi. Tento večer byste si rozhodně neměli nechat ujít.
 
Lineup:
ROLE
Kittchen
Gambrz reprs
Piqi Miqi
Kierastaboy
St. Jakob
Raphael Kosmos
 



Posted: 2017-03-07 08:30:57