person_outline
search

bannersokolka1

UMTrh - březen 2017

Již tradičně se během posledního víkendu v měsíci uskuteční trh s uměním a designem UMTrh, tentokrát v Továrně v Holešovicích. V termínu 25. a 26. března čeká na návštěvníky trhu velká spousta uměleckých děl, zajímavé designové produkty, kvalitní jídlo ale i velmi bohatý kulturní program.

UMTrh je novým pravidelným trhem, který vytváří místo pro setkávání obyvatelů Prahy i přijíždějícím turistům.
 
Pravidelná a oblíbená akce UMTrh, nabízí prostor pro aktivní umělce a designéry, kteří mají zájem vystavovat a prodávat svá díla a produkty široké veřejnosti. Vždy poslední víkend v měsíci, market obsazuje prostor před hotelem Intecontinental na začátku nejdražší pražské ulice, Pařížšké. Nyní se můžete mimořádně podívat do nového prostoru Továrna, který byl otevřen teprve nedávno.
 
K UMTrhu patří také kulturní doprovodný program, který bude zaměřen především pro děti a návštěvníky co si chtějí zpříjemnit klidný víkend zajímavým obsahem. Těšit se můžete například na sobotní workshop beatboxu, který v neděli vyvrcholí soutěží pod vedením Jara Cossigy. Na podiu Vás celý víkend povede speaker Filip Mašek, který uvede všechny workshopy pro děti, live painting či oblíbený komixátor od kluků z Já na tom dělám. Chybět nebudou i zábavné Stand-upy a zbytek času vyplní skvělý lokální Dj-Lil Rowa.
 
UMTrh je tu pro Vás a otevírá možnost kulturního vyžití, setkávání se s umělci a současně možnost nákupu zajímavých výrobků a uměleckých děl. Pořadatele UMTrhu se při pořádání akce inspirovali v jiných světových metropolích, kde jsou pravidelné akce tohoto druhu normálním doplňkem městského koloritu.



Posted: 2017-03-21 08:12:13