person_outline
search

bannersokolka1

Čtvrtfinále florbalové Tipsport Superligy

Čtvrtfinále florbalové Tipsport Superligy pomalu vrcholí. Bohemians vyhráli poslední dva zápasy a stav série mohou srovnat už ve čtvrtek 23. března od 18:00 v Aréně Sparta – Podvinný mlýn.

Do čtvrtfinálové série s Tatran Střešovice florbalisté Bohemians nevstoupili vůbec dobře a prohráli tři utkání v řadě. Tatranu tak nachystali 3 mečboly a v obrat věřil málokdo. Klokani ale ukázali, co znamená hrát srdcem, a začali se pomalu prát o tolik vytouženou účast v semifinále.

Bohemians v posledních dvou velmi vyrovnaných zápasech vyhráli 9:6 a 7:3 a snížili stav série na 3:2 z pohledu soupeře. Už ve čtvrtek 23. března v Aréně Sparta – Podvinný mlýn od 18:00 mohou stav série srovnat a prodloužit sérii do sedmého, rozhodujícího zápasu. Stále ale platí, že klopýtnout už nesmějí – a tak budou potřebovat každého fanouška!

Dosavadní vzájemné zápasy byly vždy divácky velmi atraktivní – plné ostrých osobních soubojů, emocí, zvratů ve skóre a hrané vždy ve skvělé atmosféře. A právě tu chceme našim hráčům připravit i tentokrát. Pro domácí fanoušky, které tímto vyzýváme, aby dorazili v zeleném nebo zelenobílém oblečení, bude připraven sektor D, pro fanoušky Tatranu sektor F.



Posted: 2017-03-22 13:37:16