person_outline
search

bannersokolka1

AngelsArt s Vlaďkou - kurz kreslení akrylové malby

Andělé jsou krásné téma pro každého začínajícího malíře. Nebojte se a přijďte popustit uzdu své fantazii, a namalovat si svého anděla akrylem na plátno. Celý den budete v laskavé péči naší zkušené lektorky Vlaďky S.

Akrylová malba je velice rozšířená malířská technika. Akrylové barvy jsou vodou ředitelné barvy, které jsou vyrobené ze směsi pigmentů a syntetické pryskyřice. Před malbou se používá akrylový šeps, jako základní podkladový nátěr, který chrání materiál podkladu, impregnuje ho a také pomáhá při nanášení barev. Výborně spojuje barvy s podkladem a po jejich zaschnutí zabraňuje odpadávání. Nanáší se štětcem v tenkých vrstvách.

Akrylové barvy na rozdíl od olejových barev rychleji usychají, a ředí se jen vodou. Po zaschnutí malby se obraz přelakuje lakem, který slouží jako ochranná vrstva, napomáhá vyniknout barvám a malbě dodává lesk.

Veškeré potřebné výtvarné pomůcky jsou vám zdarma k dispozici, kromě plátna, jehož formát volíte dle svých představ. V ceně kurzu je pitný režim pramenitá voda, káva, čaj. V poledne hodinová přestávka na oběd (s sebou) či výběr z velkého množství nedalekých restaurací.



Posted: 2017-03-31 17:00:13