person_outline
search

bannersokolka1

Království lesa na Lipně

Nový zážitkový park Království lesa je určen pro rodiče s dětmi. Především těm nejmenším má příjemným způsobem přiblížit to, co se odehrává v mechu a mlází, v lesních houštinách nebo mezi mladými stromky či v mraveništi.

Rozsáhlá lanová centra připomínají stezky pro veverky, kuny, jezevce nebo lišky. Děti tak mohou odhalit tajemství skryté v útrobách lesa a zároveň se naučit rozeznávat stromy nebo zjistit, jaké vlastnosti má dřevo. Budou poznávat zvířecí stopy a pochopí zákonitosti života lesního společenství.

Nové šumavské lesní království je opravdu velkorysé. Chcete zažít to, co se odehrává pod zeleným lesním kobercem, který je vidět ze Stezky korunami stromů?

Láká vás představa, že se stanete alespoň na chvíli součástí lesní pospolitosti? V Království lesa Lipno najdete kromě originálních prolézaček, lanovek, stromových městeček i provazové sestavy nebo bludiště. Pro ty, kteří toho nebudou mít dost, je připravena obří lesní trampolína.

K novému lesnímu areálu se lze dostat buď lanovkou, stezkabusem nebo po vyznačené pěší cestě. Království lesa se nachází kousek od Stezky korunami stromů Lipno.



Posted: 2017-04-24 20:03:22