person_outline
search

bannersokolka1

Zvířata kolem nás v Zeměráji

Která zvířata patří a nepatří do české přírody? Jaká najdete v lese a která pod vodou? Skočíte dál než blecha? Přijďte si vyzkoušet své znalosti o zvířecí říši v zábavných úkolech a soutěžích. Připravena je i nová hra Kdo jsem? K tomu si samozřejmě můžete užít i stovku dalších atrakcí v Zeměráji.

Objevíte reálnou vesnici z raného středověku obklopenou zahradami a pastvinami, kde si můžete společně s jejími obyvateli vytočit nádobu na hrnčířském kruhu, příst a tkát, mlít mouku, podrbat kozy nebo třeba okopávat zahrádky. Dále na vás čeká kilometr dlouhá stezka naboso - jediná v ČR, vedená v rozmanitém terénu přes les, louku, skály, balvany, potok, přes šišky, oblázky i jehličí.

Její součástí jsou i balanční prvky a zábavné úkoly zaměřené na poznávání české přírody. Připravena je také přírodní krytá herna, archeologické naleziště, různá bludiště a hřiště, lukostřelnice, fotbalgolf, vodní hrátky, dobrodružné hledání tajemných symbolů, které skrývají záhadu ukrytého pokladu nebo pátrání po Kamenech času.



Posted: 2017-04-25 11:50:24