person_outline
search

bannersokolka1

Čarodějnice a čarodějnické prohlídky na zámku Potštejn

Zámek Potštejn se tento víkend převlékne do čarodějnického hávu a do tohoto historického místa se sletí čarodějnice a kouzelníci ze všech koutů světa. Zámek Potštejn se svými nekonvenčními prohlídkami zámeckých interiérů liší od ostatních památek svého druhu.

Tento víkend se na zámek Potštejn sjedou čarodejnice z celého světa. Takový rej musíte vidět! Uvidíte nejen čarodejnice, ale i zámek v netradiční podobě.

Příběh, který návštěvníci shlédnou tentokrát, bude složen z několika pravdivých i smyšlených událostí. Pohrkaná Tejna z Potštejna si rozbila své věštící zrcadlo a musela se tak naučit věštit z runtrpělivostiu pravého kouzelníka, učenosti a píli u mudrců, přátelství v jedové chaloupce, vařit lektvar nesmrtelnosti vyložit budoucnost z karet, než byla opět přizvána na známý čarodějnický rej.„Místnosti potštejnského zámku se promění v divadelní parket, kam se nastěhují všechny potřebné propriety". 

Ze zámecké jídelny se tak například stane kamenná sluj  čarodějnice matky, nejstarší místnost na zámku se promění v jedovou chýši a výstavní galerie bude předělána na les s domkem babky kořenářky.  Do hudebního salónku bude nastěhován opravdový strom, kolem něhož čarodějnice budou tančit na svém závěrečném sletu čarodějnic.

Prohlídky budou probíhat celý víkend a je třeba se na ně objednat.

Rezervace nutná na tel. 728 939 028



Posted: 2017-04-28 08:37:44