person_outline
search

bannersokolka1

Pivo & Burger fest na Karl

Svátek svrchně kvašených piv a gurmet burgerů. Cílem festivalu je nabídnout hostům ty nejlepší svrchně kvašená piva České republiky a kvalitní hamburgery zejména lokálních restaurací. Součástí festivalu bude i hudební program.

Přijměte pozvání na druhý ročník svátku svrchně kvašených piv a gurmet burgerů. PIVO a BURGER FESTIVAL se koná na zrekonstruovaném Karlínském náměstí v neděli 21.5.2017 od 11 hodin do 20 hod.

Vstupné je zdarma. Pouze k degustaci pivních speciálů je třeba zakoupit originální pivní sklenici za 60 Kč, která vám pak zůstane jako vzpomínka na tuto akci.
Na festivalu se můžete těšit na celkem 20 řemeslných pivovarů z Čech i Moravy, ale i na několik létajících pivovarů s nabídkou až 70 různých svrchně kvašených piv.

Pivním třešničkou na dortu pak bude ukázka homebrewingu, tedy domácího vaření piva. Dozvíte se jak připravit pivo doma na plotně v kuchyni a budete jej moci i ochutnat. K tomu si dáte šťavnatý burger z několika nejen karlínských podniků nebo ze zavedených street food stánků. Na koho bude pivo nebo burger moc, může si dát polévku z karlínské Polévkárny nebo víno od vinařství Kubík. Na koho přijde mlsná, navštíví stánek s dorty od cukrářky Kláry a k tomu si dopřeje kávu z FairBio pražírny.

O příjemnou atmosféru se postará hudební skupina ZNOUZECNOST, kytarista Lumík, bluesman Martin Chic a další. Na jedno mohou zaskočit celé rodiny. Na náměstí je nové skvělé dětské hřiště. Doražte a užijte si krásné, nedělní, květnové odpoledne s kvalitním pivem a jídlem.



Posted: 2017-05-03 06:41:31