person_outline
search

bannersokolka1

Svět knihy Praha 2017 - knižní veletrh a literární festival

Mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha 2017 se bude konat opět v prostorách Průmyslového paláce na Výstavišti Praha Holešovice.

Kromě koprodukčních programů ve spolupráci s čestným hostem připravuje společnost Svět knihy pořady v rámci dalších tematických okruhů, jimiž napomáhá aktivnímu zapojení partnerů, nakladatelů a relevantních organizací.

Návštěvnickou atraktivitu zvyšuje i doprovodný literární festival s mimořádným mezinárodním přesahem. Během čtyř dnů se máte možnost seznámit s kompletní českou knižní produkcí, zaměřující se především na beletrii. Každoročně se zde představí na 400 vystavovatelů z více než 30 zemí celého světa.

V rámci rozmanitých diskuzních fór a autorských čtení se budete moci seznámit se spisovateli a odborníky na literaturu, kteří svým vstřícným přístupem přispívají k oblíbenosti Světa knihy. Těšit se můžete i na odborné semináře, konference, setkání s autory, prezentace nakladatelských domů, oceňování tvůrčích počinů i edičních úspěchů. Inspiraci v jednotlivých literárních dílech nacházejí i divadelní tvůrci, kteří na výstavišti prezentují zajímavé ukázky svého umění. Několikátým rokem se můžete těšit i na pokračování projektu Vaříme s knihou s praktickými ukázkami. Domů si z návštěvy veletrhu odnesete jistě i velké množství propagačních materiálů či samotných knih, které lze často zakoupit s výraznou slevou.



Posted: 2017-05-04 15:35:26