person_outline
search

bannersokolka1

Otevřené sklepy Uherské Hradiště - Sady

Sirková komise je skupina vinařů, kteří si navzájem kontrolují vína. Vinař si na vlastní vína rychle zvykne a neodhalí včas počínající vady a nemoci. Vy nebudete muset odhalovat, ale zkusíte si popovídat s vinaři o chutnaném víně, co se povedlo a nepovedlo, jak se vydařil ročník 2016.. a mnohem víc.

Poprvé otevíráme naše sklepy veřejnosti v jeden den. A máme to pěkně komorní, v prvním ročníku jsme jen 7 statečných. Nebudeme mít doprovodný program, muziku ani hřiště pro děti. Stejně tak nám nejde o osmistovkové vstupné a tisíce návštěvníků.

Chceme to malé, právě proto, abychom s vámi mohli debatovat o našich vínech. Co vám od nás chutná, co se nám nepovedlo a proč. Tato akce je pro lidi, kteří se chtějí s vinařem v klidu pobavit o vínu, jeho výrobě a zrání, i jen tak o životě.

V posledním sklepě budeme mít drobné občerstvení a po cestě se také nějaká ta klobáska najde. Ráda vás nakrmí naše obecní nekuřácká Hospůdka u Kovaříků s hodnocením plných 5/5 hvězdiček.

Cena je 50 Kč za „vstupní skleničku“ a 10 Kč za vzorek. Pokud chcete mít vlastní skleničku s potiskem, přihlašte se prosím e-mailem na našich stránkách, kde také najdete podrobnější informace.

Začátek v 14:00 začátek u Iva Blahuše, Pod Vinohrady 285, Uherské Hradiště - Sady. Ukončení ve 20:00.



Posted: 2017-05-14 09:27:42