person_outline
search

bannersokolka1

Blešák na Půlce open air

Oblíbený park na Pankráci hostí bleší trh s velkorysým doprovodným programem, budou hrát živé kapely i DJs. Výtěžek akce jde na vybavení sítotiskové dílny, která zaměstnává lidi s mentálním postižením.

Na louce před oblíbeným Café na Půl cesty, vyrostou v sobotu 3. června 2017 desítky stánků, které přímo před kavárnou doplní pódium pro kapely a pult pro DJe.

Centrální park Pankrác vůbec poprvé hostí bleší trh, akce začíná v pravé poledne a s hudebním programem končí až nad ránem. Opravdový blešák není jen o nakupování a vedle stánků s secondhand a vintage módou, DIY výrobky, vinylovými deskami a cédéčky a dalšími nezbytnostmi se můžete těšit na veganskou grilovačku nebo dětský program.

Přes den se o hudební doprovod akce budou starat diskžokejové, v cca 18 hodin začne koncertní pásmo o pěti kapelách různých žánrů. Od desáté hodiny bude probíhat after párty v prostorách kavárny.

Výtěžek celé akce bude věnován grafické dílně Gringo, která zaměstnává lidi s duševním onemocněním. Výtěžek z poplatku prodejců, veganského grillu a dobrovolného vstupného na koncerty organizátoři věnují grafické dílně.

Registrace a bližší informace pro prodejce zde: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.



Posted: 2017-05-22 14:24:32