person_outline
search

bannersokolka1

Den otevřených dveří na Pražském hradě

V sobotu dne 3. června 2017 budou v době od 9.00 do 17.00 hodin otevřeny reprezentační prostory Pražského hradu. Lidé tak budou moci navštívit běžně nepřístupné sály, salony a místnosti ve středním a jižním křídle Nového paláce, kde se na Pražském hradě odehrává protokolární a ceremoniální život.

Otevřeny budou  reprezentační prostory Pražského hradu. Návštěvníci budou mít možnost vidět běžně nepřístupné salony a místnosti, ve kterých se na Pražském hradě odehrává ceremoniální život.

Přístup do reprezentačních prostor bude Matyášovou branou z II. nádvoří. Poslední vstup v 16:30. Na konci prohlídkové trasy si návštěvníci mohou zakoupit publikace a upomínkové předměty z produkce Správy Pražského hradu za zvýhodněné ceny.

Upozorňujeme návštěvníky, že na všech vstupech do areálu Pražského hradu probíhají bezpečnostní kontroly. Návštěvníkům proto doporučujeme, aby při plánování návštěvy Hradu počítali s dostatečnou časovou rezervou.

Další informace: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.: +420 224 373 238.



Posted: 2017-05-24 08:55:58