person_outline
search

bannersokolka1

Chebské dvorky 2017

Galerie 4 pořádá 15. ročník uměleckého festivalu s mezinárodní účastí Chebské dvorky. Největší výstava pod širým nebem v historickém centru města Chebu. Tvůrčí dílny, filmové projekce, prezentace designové tvorby, koncerty, divadla, interaktivní představení.

Krajský festival uměleckých projektů Vám i v roce 2017 přinese výběr z aktuálního kulturního světa. Historické jádro města Chebu se stane opět centrem setkání umělců a příznivců umění z Čech i ze zahraničí.

Na zdech, plotech i zábradlích, ve vzduchu a na zemi se ocitnou fotografie, malby, grafické práce, kresby, prostorové instalace, plastiky i sochy. Představíme výtvarné a fotografické projekty mladých tvůrců, studentů a uměleckých seskupení, obrazy a fotografie profesionálů i nadaných amatérů, divadelní představení, filmové projekce či koncerty, prezentace nezávislých designerů a módních návrhářů, pro malé i velké příznivce výtvarného umění budou připraveny tvůrčí dílny, kde si vyzkoušíte svůj um či zručnost. Přijďte okusit nezapomenutelnou atmosféru kulturních zážitků a neočekávaných setkání. 

Festival nabídne tvůrčí dílny, performance, filmové projekce, řadu hudebních a divadelních představení. Festival láká svou výjimečnou atmosférou, možností inspirace, setkávání a diskuzí.

Informační centrum festivalu v budově Art centra Galerie 4 na Františkánském náměstí.



Posted: 2017-05-24 08:20:48