person_outline
search

bannersokolka1

Skiareál Horní Domky - Roky Open Cup

Kdy 14. leden 2017 - 15. leden 2017 Sportovní akce

Další super lyžařský víkend je před námi a my se těšíme, že přivítáme jak rekreační, tak závodní lyžaře. V neděli pořádáme devatenáctý ročník veřejných závodů o super cenu s názvem ROKY OPEN CUP. Závod je určen pro širokou veřejnost, kdo se chce zúčastnit, potřebuje soutěživého ducha a odvahu.

Na sjezdovkách v Rokytnici nad Jizerou leží více než metr sněhu, navíc čerstvě napadlo 15 cm prašanu. Ve skiareálech Horní Domky a Studenov je upraveno 17 km sjezdových tratí všech obtížností.  V neděli 15. ledna se pro soutěživé koná 1. kolo série veřejných závodů ve slalomu ROKY OPEN CUP. Celý víkend ovládne značka Blizzard, která bude v rámci testování lyží půjčovat nejnovější modely zdarma.  Ti, kdo dávají přednost značce lyží Rossignol nebo Dynastar, mohou využít služeb nové půjčovny se skiservisem a VIP testovacím centrem. Rodiče jistě ocení dětský koutek se službou hlídání dětí.
 
Registrace před závodem proběhne od 8.30 do 9.30 hodin v restauraci Černý potok u dolní stanice lanovky na Lysou horu. První závodníci odstartují v 10 hodin na Křížku. Závodit se bude ve čtyřech kategoriích. Děti do 10 a do 18 let ve smíšených kategoriích, kategorie od 18 let je rozdělena na ženy a muže.  
 
Do Rokytnice jezdí od středy do neděle speciální linky skibusů, které přepravují lyžaře z Prahy a Mladé Boleslavi přímo pod sjezdovky na Lysé hoře. Celodenní lyžování včetně dopravy tam i zpět vyjde dospělou osobu na 750 Kč, studenti, mládež a děti jezdí celkem za 650 Kč. Děti do 6 let mají skipas i cestu zcela zdarma.
 
Provozní doba přepravních zařízení je denně od 8:00 do 16:00 hodin. 

Celý popis

Má příspěvek časově omezenou dobu trvání?



Posted: 2017-01-12 13:11:18