person_outline
search

bannersokolka1

Svatební veletrh v hotelu Diplomat

Přední odborníci z oblasti svatebního průmyslu se shodují, že hitem roku 2017 budou zelené, punkrockové či industriální svatby. Pokud nevíte, jak takové obřady zorganizovat, nebo se chcete jen inspirovat, navštivte 17. ročník tradičního Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat v pražských Dejvicích.

Koná se v pátek 3. a sobotu 4. února 2017 a kromě mnoha vystavujících firem z daného odvětví se můžete těšit na bohatý doprovodný program či workshopy. Svatebním víkendem v Diplomatu provede současná hvězda televizních obrazovek i muzikálových pódií David Gránský.

Pro návštěvníky veletrhu je připraveno mnoho předních vystavovatelů, kteří se již dlouhá léta zabývají svatební tématikou. Uvidí módní přehlídky, ukázky líčení a semifinále Souboje nevěst s možností volby své favoritky v rámci „Divoké karty Diplomatu“.

Naším cílem není pouze představit nastávajícím novomanželům kvalitní a významné dodavatele v oboru svateb, ale chceme, aby si odnesli především informace a pocit, že organizaci svatby zvládnou díky návštěvě veletrhu snadněji. Proto jsme připravili navíc i bezplatné workshopy, které vedou přední tuzemští odborníci, nebo školu tance.



Posted: 2017-01-17 10:12:34