person_outline
search

bannersokolka1

Hana Strejčková - FysioArt Mezi námi Pro děti

Autorské, interaktivní, tanečně-pohybové a vizuální představení pro pět interpretů, loutku a dva hudebníky rozvíjí příběh mnoha dětí, který se děje kdekoliv na zemi.

Kdy budeme doma? Tati, je to náš dům? Mami, podej mi tu hvězdu. Vždyť je vysoko. Není, stačí přece vyskočit. Nestačí, už spi a zhasni! Vždyť, to mi svítí ta hvězda, která byla nadosah. A kdy už budeme doma?
Brzy.

Autorské, interaktivní, tanečně-pohybové a vizuální představení pro pět interpretů, loutku a dva hudebníky rozvíjí příběh mnoha dětí, který se děje kdekoliv na zemi. Dospělí se stěhují, aby našli lepší místo k životu. Utíkají, aby našli bezpečí. Hledají klíč k domovu. Mají děti a s nimi tvoří rodinu. A co pro děti znamená domov – doma?

Náš příběh je skutečný i pohádkový zároveň. Reflektuje dětský pohled na svět, který konfrontuje s pohledem dospělého: Co je můj sen a co tvá skutečnost? Co vidí dítě? A vidí totéž dospělý?

Mezi námi povzbuzuje na principu dětských her a skládanek z papíru představivost, ochraňuje dětský svět fantazie a podtrhuje důležitost domova.

Půl hodiny před představením se v divadle koná tvůrčí dílna, na představení navazuje pohybový-taneční workshop.



Posted: 2017-01-23 12:14:17