person_outline
search

bannersokolka1

SkiPark Velká Chuchle - tréninkový běžecký okruh

Přijďte si v Praze zdarma zaběhat na lyžích. Oblíbenému a zdravému sportu se můžete v zimě věnovat na dostihovém závodišti v Praze – Velké Chuchli. Okruh je vhodný pro děti nebo začínající lyžaře. Otevřena je také půjčovna lyží, bot a holí.

Lyžařská trať je vedena mimo okruh pro trénink koní. Tím není omezena provozní doba a budete moci lyžovat i během dopoledne. Její délka je závislá na klimatických podmínkách, především na počtu mrazivých dní. Pro okruh se v případně dobrých klimatických podmínek (-3 °C a méně) přímo na místě vyrábí technický sníh, finální délka okruhu je 1000 metrů, šířka 6 metrů a je denně strojově upravován pro klasiku i pro bruslení.

Okruh se otevírá zpravidla v dopoledních hodinách pro organizované školní programy a odpoledne pro veřejnost, během víkendu je otvírací doba pro veřejnost prodloužena. V případě dostatku přírodního sněhu bude okruh prodloužen až na několik kilometrů. Ve Ski parku je osvětlení, které umožní využívat lyžařský areál i v odpoledních a večerních hodnách.

Součástí skiparku je i dětský okruh o délce cca 100 metrů a prostor pro malou sjezdařskou školu vybavený pojízdným kobercem. SkiPark Velká Chuchle nabízí plně vybavený areál včetně parkování pro 600 vozidel, šatny, občerstvení v místní restauraci.

SkiPark je otevřen pro veřejnost od 8:00 do 21:00.



Posted: 2017-01-26 19:17:06