person_outline
search

Bítls

Hudební scéna Městského divadla v Brně uvádí od 4. března muzikál Bítls s písněmi nejslavnější skupiny všech dob, na kterém se podílel osvědčený autorský tým Šotkovský, Slovák, Štěpán.

Již 4. března se rozezní Hudební scéna nestárnoucími hity skupiny Beatles. Který kluk v šestnácti letech nezakládal kapelu? Který kluk jednou netoužil před zaplněným stadiónem už prvním hrábnutím do strun kytary vyvolat nadšené ječení zástupů fanynek? Který kluk nesnil o dráze rebelského rockera? Juřan, Žanek a Pavlík o něčem takovém sní v malém jihomoravském městečku roku 1967 – místo toho drnkají krotké taneční šlágry, jejich kapele schází bubeník a na místních hodech vystoupí jen díky tomu, že jejich zpěvačkou je dcera předsedy MNV.

Jejich život se však změní, když se v městečku objeví dva tajemní cizinci – první, který si v elegantním obleku objednává martini s vodkou (říkejme mu třeba James B.) a druhý, který nápadně připomíná jednoho z členů kluky zuřivě milovaných Beatles.
Právě písně této legendární kapely, které v brněnské inscenaci budou hrát klíčovou roli. Nebudou chybět písně jako Here Comes the Sun, Love Me Do, Lucy in the Sky with Diamonds, All You Need Is Love,  Michelle, Help! nebo A Hard Day's Night a mnoho dalších.

Původní jukebox-muzikál autorského tria Slovák-Šotkovský-Štěpán nabídne vydatnou porci radosti z nestárnoucích hitů dua Lennon-McCartney i dosti bláznivý retro příběh o klukovském snění o velkém rockovém světě.

Premiéra se uskuteční 4. března od 19. hodin.
 



Posted: 2017-02-01 13:19:19