person_outline
search

bannersokolka1

Radisson Blu Alcron Hotel

Hotel nabízí ubytování ve 204 pokojích ve stylu Art Deco. K dispozici jsou i pokoje pro tělesně postižené, všechny pokoje jsou zcela nekuřácké. Možnost stravování v michelinské restauraci Alcron a La Rotonde. Hosté mohou využít také fitness a wellness služby.

Pražský hotel Radisson Blu Alcron naleznete ve Štěpánské ulici, na Novém městě, pouze 100 metrů od rušného Václavského náměstí a nedaleko od všech památek Starého Města.

Prostředí hotelu Radisson Blu Alcron, které bylo restaurováno a dekorováno slavnou designérkou Marií Vafiadis ve stylu Art Deco 30. let, vám bude připadat jako most mezi minulostí a přítomností. Oslní vás hojnost skvostných detailů, vysoké stropy a starožitné osvětlení v pokojích, z nichž každý je originál, a pohodlný pobyt zajistí moderní vybavení, jako je vysokorychlostní bezdrátový internet zdarma a sauna. Všechny pokoje jsou nekuřácké a kromě vodících psů nejsou povolena žádná zvířata.

Restaurace Alcron byla již od svého otevření v roce 1932 místem vybrané kuchyně sbírající ocenění po celém světě i místem radosti a pohody při posezení s přáteli. Interiér s intimní atmosférou svíček a s krbem z třicátých let minulého století nabízí intimní posezení pro pouhých 24 hostů. Čeká na ně skvělý výběr delikátních pokrmů formou degustačních menu připravených v kreativním duchu s pečlivostí a láskou jedním z nejtalentovanějších českých šéfkuchařů Romanem Paulusem. Od roku 2012 restaurace každoročně získála michelinskou hvězdu, považovanou za "kulinářského Oscara"



Posted: 2017-02-03 18:16:16