person_outline
search

bannersokolka1

Mimořádné jízdy moderního vlaku RegioShark na Moldavu v Krušných horách

Doprava Ústeckého kraje ve spolupráci s Českými drahami pořádá čtyři mimořádné jízdy moderních motorových jednotek Pesa Link (RegioShark) na krušnohorskou Moldavu. Užijte si zimní výlet krásným vlakem!

Výletníci budou mít ojedinělou možnost dostat se na vrcholky Krušných hor přímým spojem z Ústí nad Labem přes Teplice, Osek a Dubí. Na Moldavě bude i letos právě pro tuto příležitost otevřen prostor vestibulu nádraží. Tento speciální vlak pojede v období pololetních a jarních prázdnin, konkrétně 3., 4., 27. a 28. února 2017. Z Ústí nad Labem hlavního nádraží vyjíždí vždy v 8:24 hod, zpět z Moldavy pak v 15:57.

Pro mimořádné jízdy na Moldavu platí běžný tarif Dopravy Ústeckého kraje i běžný tarif Českých drah. Dá se tedy využít i IN karta ČD, časové jízdenky DÚK a další, pro danou cestu a čas platné jízdní doklady. Cestu RegioSharkem můžete zkombinovat s běžnou dopravou a využít pro jeden směr motoráček na lince U25 mezi Moldavou, Osekem a Mostem a navazující spoje na lince U24 z Louky u Litvínova do Teplic a Ústí nad Labem nebo autobus 493 z Teplic na Moldavu - na všechny platí integrovaná jízdenka DÚK.



Posted: 2017-02-03 16:40:56