person_outline
search

bannersokolka1

Filmový festival turistických amatérských filmů ve Zlíně a ve Vizovicích

Filmový festival turistických amatérských filmů a elektronických fotografií potěší všechny příznivce turistiky. Festival vás bude inspirovat k novým programovým nápadům, ukáže vám jak můžete stát režizéry, scénáristy a herci a zároveň bude součástí vašeho jarního programu letošní turistické sezóny.

Festival je nejen přehlídkou amatérských videofilmů a fotografií, ale v třídenním programu je i seminář fotografování a filmování a prohlídka filmových atelierů ve Zlíně, výstava fotografií ze života Klubu českých turistů v budově magistrátu statutárního města Zlín a turistická výprava do Valašských Klobouků a Brumova.

S autory filmů a fotografií bude na závěr „ potlach“ v Zelenáčově Šopě a účastníci festivalu mohou navštívit i muzeum Tomáše Bati a muzeum cestovatelů Hanzelky a Zikmunda.

                         
Pátek 21. dubna:

  • 10-12 hod. promítání v multikině Jablko festivalových filmů pro školní mládež a beseda s Richardem Jaroňkem o zážitcích s africkými zvířaty
  • 18-20 hod. promítání v multikině Jablko festivalových filmů pro veřejnost a beseda s Richardem Jaroňkem o zážitcích s africkými zvířaty
  •  9- 17 hod. v budově magistrátu města Zlín prohlídka výstavy fotografií  – Ze života Klubu českých turistů

Sobota 22.dubna:
   -     9-12 hod. v multikině Jablko promítání soutěžních festivalových filmů a předání cen autorům
  -     13- 17 hod. seminář fotografování a filmování a prohlídka filmových atelierů ve Zlíně – Kudlově
  -     19-22 hod. potlach s autory filmů a pozvanými hosty v Zelenáčově Šopě.
 
Neděle 23.dubna:
  -      V 7 hod. odjezd od hotelu Saloon - Turistická výprava do Valašských Klobouků a Brumova
 -       Přihlášky a info na tel. 736754033 a e mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (až do naplnění autobusu)

Pěší turistika v průběhu festivalu: Kromě výpravy do Valašských Klobouků a Brumova s pěší túrou v délce cca 10 km na hrad v Brumovcě a rozhlednu Královec , v pátek 21.4. dopoledne proběhne nenáročná, ale zajímavá túra v délce 7 km ve Vizovicích po naučné stezce pro vozíčkáře.

Od. 19.dubna do konce měsíce proběhne v rámci festivalu výstava fotografií ze života Klubu českých turistů ve výstavní síni magistrátu statutárního města Zlín..



Posted: 2017-02-08 16:20:17