person_outline
search

bannersokolka1

Zimní prohlídky zámku Radim

Krátký (zimní) okruh s hlavním zaměřením na kuchyně a vyprávění o renesanční gastronomii, životě služebnictva a čeledi. Prohlídka pokračuje do sklepních prostor zámku s vězením a černou kuchyní. (Doba prohlídky - cca 45 minut)

Prohlídka zámku Radim - zažijte atmosféru šlechtického sídla jako za starých časů! Přijďte zjistit, jak by se vám líbilo žít v dobách dávno minulých. I v zimním období vás zámek Radim Vás zve k návštěvě. Od ledna do dubna 2017 máme otevřeno soboty a neděle 10:00 -16:00 hod. Individuální prohlídku pro větší skupiny je možno domluvit i na jiné dny – v případě zájmu pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či volejte na 608 413 228.

Zámek Radim postavený v roce 1610 je ve své zachovalé podobě jednou z nejnázornějších ukázek renesančního venkovského sídla střední šlechty. Postavit si jej nechal Karel Záruba z Hustířan. V posledních letech prošel zámek celkovou rekonstrukcí. Interiéry jsou vybaveny renesančním nábytkem.



Posted: 2017-02-17 12:33:05