person_outline
search

bannersokolka1

Adventní fotografování v Museu Fotoateliér Seidel

Museum Fotoateliér Seidel nabídne o víkendu adventní fotografování, kterého každoročně využívají desítky lidí toužících po originální novoročence. Jen dva víkendy v roce máte možnost vytvořit si péefky, které nikde jinde nedostanete.

2. - 3. a 9. - 10. prosince 2017 - zimní fotografování v Museu Fotoateliér Seidel. Ať už na sever či na jih, s Fryštenským či se sabáky, vždy jedině se stylovou retrofotkou od Seidelů!

K zapůjčení jsou kožichy, kabáty, lyže i sáně a drobné doplňky, šály, šátky či klobouky. Doporučujeme s sebou vzíti zimní svetry se soby i losy a případné vlastní doplňky či oblečení po prababičkách.

Fotografie dostanete e-mailem v dekorativním rámečku s PF 2018, nebo je možné doobjednat tisk na fotopapír. Doba dodání je přibližně 10 dnů.

Rezervace nutná prostřednictvím níže uvedeného formuláře nebo na telefonu 736 503 871, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., změna programu vyhrazena.

Fotografování je určené především pro menší skupiny návštěvníků. Větší počet rezervací na jedno jméno může být z organizačních důvodů pracovníky muzea zrušen. Máte-li chuť zažít focení ve větším počtu lidí, je možné se domluvit na jakýkoliv termín v roce, mimo fotoakce tohoto typu.

Fotografování bez prohlídky: 150 Kč
Každý další snímek: 100 Kč
Fotografování s prohlídkou: za běžné vstupné + 100 Kč



Posted: 2017-03-01 14:37:00