person_outline
search

bannersokolka1

Dětský velikonoční jarmark na hradě Šternberk

Velikonoce v letošním roce připadají na polovinu dubna. Na hradě Šternberk bude otevřeno po celé svátky a vrcholem bude již tradičně Dětský velikonoční jarmark plný tvořivých dílen pro děti i rodiče.

Nejvýznamnější církevní svátky v roce, Velikonoce, připadají v letošním roce na polovinu dubna. Hrad Šternberk bude otevřen po celé svátky od pátku do pondělí. Vrcholem bude již tradičně VELIKONOČNÍ JARMARK plný tvořivých dílen pro děti i rodiče.

Jarmark se uskuteční v sobotu 15. dubna 2017. Začátek je naplánován na 10 a konec na 16 hodin. V prostorách hradu a nádvoří můžete strávit příjemný den plný zábavy. Vstupné na jarmark činí symbolických 30kč, nejmenší děti do 3 let mají vstupné zdarma. Jednotlivé dílničky si děti hradí samostatně. Při zakoupení vstupenky na prohlídku hradu je vstup na sobotní jarmark zdarma.

V prostorách hradu budou připraveny tvořivé dílny zaměřené na výrobu tradičních velikonočních předmětů. Nejen děti uvítají možnost vyzkoušet si výrobu rozličných velikonočních dekorací a aranžmá, pletení pomlázek nebo zdobení kraslic. Všechny výrobky si děti odnášejí domů. Na dolním nádvoří doplní tvořivý program ukázky dravců a zvířat ze stanice ochrany přírody HLUK.

Hrad Šternberk bude otevřen po celou dobu velikonočních prázdnin. Od pátku 14. do pondělí 17. 4. vždy od 10 do 16 hodin. Poslední prohlídka hradu bude začínat v 16 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu.



Posted: 2017-03-21 08:03:48