person_outline
search

bannersokolka1

Pivnice Budvarka - první restaurace pivovaru Budvar v Českých Budějovicích

Zrekonstruovaná pivnice Budvarka nabízí výtečně ošetřená piva z produkce Budějovického Budvaru, tradiční českou i mezinárodní kuchyni a příjemnou obsluhu, která splní každé vaše přání. Na velké obrazovce můžete sledovat vybraná televizní sportovní utkání.

Přímo v areálu pivovaru Budvar funguje "Original Pivnice Budvarka", která je otevřena po rozsáhlé rekonstrukci se zcela novým interiérem. Design restaurace je novým gastronomickým konceptem Budějovického Budvaru.

V restauraci můžete kromě dokonale ošetřeného piva ochutnat především gastronomické speciality tradiční české kuchyně. Nabídku služeb doplňují prodejna piva a suvenýrů.

V Budvarce se propojuje moderní a klasický styl. Toto spojení není založeno na kontrastu, ale naopak na harmonické shodě, což vytváří velmi originální atmosféru. Budvarka v praxi ukazuje, že značka Budweiser Budvar je moderní a dynamická, ale zároveň založená na tradici a pevných historických základech. Pokud se rozhodnete pro uspořádání firemního večírku nebo rodinné oslavy či pouze posezení s přáteli, v Pivnici Budvar se budete vždy cítit dobře. Kapacita Budvarky Budvar je 122 míst. K dispozici je vám také salonek s kapacitou 20 míst.

Restauraci najdete v přízemí administrativní budovy Budějovického Budvaru na rohu ulic Pražská a Karolíny Světlé (100 metrů od návštěvnického centra).



Posted: 2017-04-03 11:11:34