person_outline
search

Tank Power Show IX.

Tank power show je již tradiční každoroční akce konaná během květnového víkendu v areálu Tank Power v Přelouči. Základním pilířem této akce je spojitost s historickými událostmi z období 1. a 2. světové války. Akce je určená jak pro dospělé tak pro děti.

Užijete si s námi den plný zábavy, soutěží, her, nezapomenutelných zážitků a úžasných překvapení.

Celý den bude probíhat nejen ve vojenském duchu a těšit se můžete na spoustu novinek. Jedním z největších lákadel budou bezesporu závody malých dračích lodí určené pro firmy i ostatní nadšence. K vidění budou akční dobové ukázky Klubu vojenské historie Pardubice, historická i současná vojenská technika, panelová výstava: "Osudy pardubického Zámečku", ukázky dovedností Českého červeného kříže a dobrovolných hasičů. Součástí programu budou již tradičně adrenalinové projížďky v BVP-1.

Vyzkoušet můžete ale i lanové centrum, aquazorbing, jízdu na čtyřkolkách, Battlefield Live, řízení Hummeru H2 a spoustu dalších výzev. Pardubická Celní správa představí současnou výstroj, výzbroj, exponáty zadrženého padělaného zboží a především Vám předvedou ukázky se speciálně vycvičenými psy vyhledávajícími drogy a jiné nebezpečné látky. Městská policie Pardubice se zúčastní v zastoupení jízdní policie s exhibicí na ušlechtilých starokladrubských koních.

Po celou dobu bude k vidění výstroj a výzbroj určená právě pro jízdní policii. Pro děti budou připravené soutěže rozdělené do dvou věkových kategorií: 3 – 10 let a 11 – 15 let. Všichni soutěžící si odnesou drobnou odměnu za svou statečnost. Soutěž pro starší kategorii – „O pohár generála Klemeše“ – bude navíc zakončena slavnostním vyhlášením vítězů a první tři závodníci obdrží pohár a věcné ceny.



Posted: 2017-04-06 08:39:56