person_outline
search

bannersokolka1

Speciální dětské prohlídky na hradě Šternberk

Neděle 23. dubna bude patřit především dětem. Připravujeme speciální dětské prohlídky nazvané Technika je všude kolem nás.

Program o technickém zázemí hradu a každodenním životě jeho obyvatel je určen pro děti v předškolním a mladším školním věku (5 – 10 let) v doprovodu rodičů. Interaktivní program aktivně zapojí děti do prohlídky. Děti se krátce, věku přiměřenou formou seznámí s historií hradu Šternberk a blíže si prohlédnou předměty, které bývají často u běžných prohlídek opomíjeny. Společně s lektorem si děti popovídají o hygieně hradních pánů, osvětlení hradu, komunikaci se služebnictvem a dalších drobných zařízeních, které stejně jako nám dnes v běžné domácnosti usnadňovaly život i před sto lety na hradě.

Prohlídky jsou určeny maximálně pro 15 dětí v doprovodu rodičů! Proto doporučujeme rezervaci. Prohlídky nejsou vhodné pro dospělé osoby!  Kontakt pro rezervaci: Tel. 585 012 935, 725 718 059, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Vstupné: plné 110 Kč, snížené 80 Kč.



Posted: 2017-04-12 16:05:35