person_outline
search

bannersokolka

Culinary art of living - Gurmánství je životní styl

Nezapomenutelný gastronomický zážitek s francouzskými vínyVaří ti nejlepší v jeden den v jedné kuchyni MasterCHEFS – Mirek Kalina – Jan Punčochář – Michal Huňka.

Apéritif & amuse-bouche
-Champagne Deutz brut Classic a ústřice Gillardeau

Carpaccio ze srny s lanýži
-Rully Clos de la Folie 2014 Domaine de la Folie

Mořský jazyk na másle z mořských ježků
-Bourgogne blanc 2012 Benjamin Leroux

Kuře à la bažant
-Viognier Contour de Deponcins 2015 François Villard•

Telecí brzlík se žloutkovou kroketou
-Hautes Côtes de Nuits 2013 Gros Frère et Soeur

Pečený hovězí karabáček
-Château Clarke 2010 Baron Edmond de Rothschild

Lázeňská oplatka
-Pineau des Charentes 5 ans d´age Château de Beaulon

Café & Petit fours



Posted: 2016-11-21 08:22:31