person_outline
search

Zlin Design Week

Přehlídka moderního designu Zlin Design Week – to je o důvod víc, proč mezi 19. a 29. dubnem zavítat do obchodního centra Zlaté jablko ve Zlíně. V těchto dnech zde budou instalovány výtvory českých designérů představující výrobky, které vznikly díky recyklovaným materiálům.

Tématem letošního ročníku je „Omezení“. Expozice v prodejní galerii obchodního a zábavního centra Zlaté jablko pak nabídne pohled na to, zda recyklace (ne)omezuje designéry při jejich tvůrčí práci. Vystaveny zde budou produkty, které vznikly díky recyklovaným materiálům.

Exponáty budou zavěšeny v prostoru prodejní galerie a bude tak možné prohlédnout si je z různých míst a úhlů. V pasáži v přízemí bude vytvořena relaxační zóna, ze které bude také možné výrobky nerušeně a pohodlně sledovat. Výstava má i vzdělávací charakter. Příchozí se mohou dozvědět, jak vypadá tzv. recyklát, z něhož výsledné produkty vznikají.

Nahlédnout do světa současného českého designu mohou návštěvníci Zlatého jablka od 19. do 29. dubna po celou otevírací dobu obchodního centra.



Posted: 2017-04-18 12:22:39