person_outline
search

bannersokolka1

Den s Máchou na Petříně 2017

Přijďte na prvního máje k Petřínské rozhledně a užijte si zamilované odpoledne. 1. 5. 2017 bude v parku Petřínské rozhledny v době od 11 do 17 hodin připraven bohatý program.

Akce Den s Máchou 2017 se bude konat od 11 do 17 hodin v okolí Petřínské rozhledny.

Návštěvníci se mohou těšit na hudební vystoupení kvarteta Gadrew way, které zahraje nejen klasické skladby, ale také populární hudbu. Vystoupí taneční soubor historického tance Alla Danza s programem „Lásky čas“, v rámci kterého předvede tance z patnáctého, šestnáctého a devatenáctého století s milostnou tematikou. Celou akcí bude provádět kouzelník Grino, který předvede magická vystoupení pro děti a zájemce o magii.

Po dobu akce se bude možné nechat vyfotografovat s „živým“ Karlem Hynkem Máchou a fotografii si hned odnést domů. Při focení si zájemci budou moci zapůjčit rekvizity v podobě slunečníku, vějířů, kloboučků a podobně. Fotografie budou po skončení akce uveřejněny na Facebooku muzea. Focení bude na místě zajišťovat FotoŠkoda. Návštěvníci se mohou těšit také na soutěže o lákavé ceny věnované společností Knihy Dobrovský. 

Během akce si budou moci zájemci za drobný poplatek vyrobit originální zamilovaná přáníčka. Na místě bude k zakoupení také občerstvení a další stánky s drobnými dárky. Podpořit můžete sdružení Zajíček na koni, které návštěvníky také seznámí se svou činností. Akce se zúčastní také Městská knihovna Praha se svou Knihovnou v krabici, kde si budou moci návštěvníci vyrobit vlastní placku nebo komiks, zapůjčit si knihy, audioknihy, CD a DVD.



Posted: 2017-04-19 09:55:56