person_outline
search

bannersokolka1

Slavnostního zahájení sezony Království lesa na Lipně

Poslední dubnový den již tradičně patří čarodějnickým sletům. Na jeden z nich se můžete těšit také 30. dubna v rámci Slavnostního zahájení sezony Království lesa na Lipně. Na zahájení sezóny v Království lesa a koncert skupiny Slza mají děti vstup zdarma.

V Království lesa najdete dále originální lanovky, provazové sestavy, stromová městečka, prolézačky, houpačky, půvabné domečky pro děti, hrady a hradiště, kolotoče, pískoviště nebo skluzavky.
 
Čeká vás bohatý celodenní program plný pohádkových divadelních představení, animačních programů pro děti, hudby, soutěží a zábavy pro malé i velké návštěvníky. To vše v prostředí nového zážitkového hřiště uprostřed šumavského lesa, plného originálních prolézaček, provazových sestav a desítek dalších herních prvků. Čarodějnice budou hrát hlavní roli.

Pro starší děti a jejich rodiče zahraje skupina Slza. Poprvé na koncertě zazní nejnovější singl Ani vody proud z chystaného druhého alba. Království lesa je rodinný park, kde čeká na návštěvníky bezpočet nevšedních a nezapomenutelných zážitků. Originální prolézačky, lanovky, dřevěné domky, rozsáhlé provazové sestavy, houpačky a další herní prvky jsou přímo inspirovány životem v lese. Nedělní program bude gradovat v 16 hodin rozloučením královny čarodějnic a zapálením vatry.
 

Program:

10:00 Lišák Fox slavnostně otevře Království lesa 
11:00 Pohádka o Syndibádovi

12:00 Pohádka Čarodějný pes a drak
13:00 Překvapení - rej a tanec s kapelou Shivers

14:00 Pohádka o  Zakleté princezně – tajemný příběh o princezně a zlém čarodějovi
15:00 Setkání malých čarodějnic a čarodějů s královnou Walburgou a její družinou, soutěže v čarodějných dovednostech a vyhlášení nejkrásnějších masek
16:00 Rozloučení s královnou čarodějnic a její družinou a zapálení slavnostního ohně

Celodenní program:

  • Čarodějná družina hudebníků a  kejklířů s principálem
  • Létající čarodějnice
  • Čarodějná dílna s maskami a zdobením na kůži

K lesnímu areálu se lze dostat buď lanovkou, stezkabusem nebo po vyznačené pěší cestě. Království lesa se nachází kousek od Stezky korunami stromů Lipno.


Posted: 2017-04-24 20:12:28