person_outline
search

Komedy fest 2017

Západočeská Plzeň se opět promění v město humoru. Od 28. května do 3. června se zde uskuteční už 4. ročník Komedy festu. Sjedou se sem hvězdy českého tradičního i novodobého humoru. Zváni jsou tak všichni, kteří se rádi baví, smějí a chtějí se potkat s těmi, kteří humor šíří.

Hned na přelomu května a června (28. 5.–3. 6.) vás rozveselí Komedy fest – největší přehlídka tradičního i novodobého humoru. První festival svého druhu do centra Plzně přivezerozmanitý humor v podání komedií profesionálních činoherních divadel, one man/woman show, improvizací, talk show, hudebních a stand-up vystoupení. Letošní 4. ročník Komedy festu se odehraje nejen tradičně v Měšťanské besedě, ale poprvé jej v sobotu 6. června završí závěrečný open air v amfiteátru Plaza, na kterém vystoupí třeba Ester Kočičková, Zdeněk Izer,Těžkej Pokondr nebo stand-up komici Na stojáka.

Festival humoru Komedy fest je největší přehlídkou tradičního i novodobého humoru. Jako první festival svého druhu u nás se zaměřuje na rozmanitý humor v podání komedií profesionálních činoherních divadel, one man/woman show, improvizací, talk show, hudebních a stand-up vystoupení. Úsměvná atmosféra festivalu uvádí pestrý humor z celé České republiky do centra Plzně.

Součástí zahájení 28. května bude bohatý celodenní program pro veřejnost. Vstup je zdarma.

3. června se v Amfiteátru OC Plzeň Plaza uskuteční Open air, na kterém vystoupí řada hvězd českého humoru.
 

Kdo do Plzně dorazí?  

Lukáš Pavlásek, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jakub Kohák, Ester Kočičková, Anna Polívková, Jiří Schmitzer, Těžkej Pokondr, Zdeněk Izer, Tomáš Matonoha, Vladimír Polívka, Eva Holubová, Bohouš Klepl, Tomáš Měcháček, Karel Hynek, Vojtěch Záveský a mnoho dalšíc...
 

Kde se Komedy fest koná?  

30. 5. - 2. 6. Měšťanská Beseda
3. 6. - Amfiteátr OC Plzeň Plaza


Posted: 2017-05-25 15:34:12