person_outline
search

bannersokolka1

Dětský den v zoo Brno

V sobotu 3. června bude brněnská zoologická zahrada plná barev, zábavných postaviček a atrakcí.

V sobotu 3. června bude brněnská zoologická zahrada plná barev, zábavných postaviček a atrakcí. Po celý den budou oblíbená komentovaná krmení medvědů, lachtanů, žiraf a dalších zvířat moderovat osobnosti společně s chovateli Zoo Brno. Děti si mohou vyzkoušet skákací boty, jízdu na kolečkových bruslích, zootetování, karate, vyrobit si náramek, nechat si namalovat obličej, podívat se na práci psovodů MP Brno nebo nechat rozpohybovat živé sochy.

Dospělí mohou podpořit obecně prospěšnou společnost Velvet Smile, která je patronem části hravého programu.

Na pódiu u Dětské zoo se představí herci z Městského divadla Brno, Nového operetního Studia   a zazpívá zpěvačka Victoria. Nebude chybět ani divadlo, taneční vystoupení nebo představení Čaroděje ze země AKIZYF. Zahrada bude otevřena od 9:00 do 18:00 hodin a po celý den bude možné odevzdat „elektrovysloužilce“ a získat tak volnou dětskou vstupenku do zoo a dozvědět se, jak správně zacházet s vysloužilým elektrozařízením, aby neohrožovalo životní prostředí. Mediálním partnerem akce je rádio Krokodýl.
 
  
A jaké spotřebiče můžete přinést?
 
Vysloužilé nebo nefunkční domácí elektrospotřebiče, které se zapojují do elektřiny nebo jsou na baterky (fén, vysavač, holicí strojek, mixér, mobil, lednice). Elektrospotřebič musí být kompletní a ne částečně demontovaný. Myš k PC nebo samostatná nabíječka mobilu se za elektrospotřebič nepovažuje. Klávesnice k PC bude přijata jen s dalším spotřebičem.
 



Posted: 2017-05-25 14:48:36