person_outline
search

bannersokolka1

Květnové přednášky v Nové budově Národního muzea

Kdy 14. květen 2017 10:00 - 18. květen 2017 19:00 Společenské akce

Přijďte do Národního muzea na některou ze zajímavých přednášek!

MINERALOGICKÁ URČOVACÍ BESEDA
14. 5. 2017, 10.00 hod.
Přírodovědecké muzeum, mineralogicko-petrologické oddělení a Společnost Národního muzea Vás zvou na určovací besedu. Akce se koná v přednáškovém sále „H“ v Nové budově Národního muzea. Všichni zájemci jsou zváni na přátelské posezení s odborníky i amatérskými mineralogy. Budou zde prezentovány uplynulé i budoucí události v daném oboru, sběratelské zážitky a objevy ostatních kolegů a v neposlední řadě si jako vždy budete moci nechat určit své nálezy pracovníky z Národního muzea.
Kontakt: Lukáš Zahradníček (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)
Vstupné zdarma
 
Mgr. Magdaléna Musilová: PUTOVÁNÍ KOUZELNÝM ISLANDEM
16. 5. 2017, 17.30 hod.
Island – ostrov zaslíbený pro každého geologa. Země OHNĚ A LEDU ležící na rozhraní dvou litosférických desek. Gejzíry, vodopády a sopky kam jen oko dohlédne. Přijďte si poslechnout přednášku o výletu dvou českých holek za poznáním opěvované krásy Islandu. Geologie a ochutnávka islandských dobrot zaručena!
Přednáškový sál „H“.
Vstupné zdarma
 
OUTLONI – PROKLETÍ ROZTOMILOSTI
18. 5. 2017, 18.00 hod.
Kukang je indonéský název pro outloně váhavého a stejně byl nazván Kukang Rescue Program. Cílem programu je ochrana tohoto druhu poloopice, který je kvůli své roztomilosti stále loven a prodáván jako domácí „mazlíček“. Program provozuje záchranné a rehabilitační centrum pro zabavené outloně. S programem a možnostmi, jak ho podpořit, Vás seznámí František Příbrský, koordinátor programu a terénní pracovník Zoo Ostrava.
Vstupné zdarma
 

Celý popis

Má příspěvek časově omezenou dobu trvání?



Posted: 2017-05-10 10:14:17