person_outline
search

bannersokolka1

Pravidelná ochutnávka českých a slovenských medovin v centru Prahy

Muzeum medoviny působí na adrese Na Zderaze 14, kousek od ulice Myslíková v Praze 2. Je otevřeno od středy do soboty od 14-20 hod. V muzeu lze ochutnat až 30 druhů medovin a vybrané medoviny je možné přímo zakoupit nebo darovat v podobě dárkového voucheru.

Medovina je rozmanitá a lahodná. Nyní máte příležitost získat přehled o rozmanitých druzích medovin. Od přírodní přes kořeněné a bylinkové po ovocné, od sušších po ty nejsladší moky, medoviny vyráběnými různými postupy - za studena i vařené anebo dozrávané v dubových sudech. 


Kompletní degustace - výběr rozmanitých druhů medovin - 10 vzorků, včetně občerstvení je za 490 Kč, pro skupiny od 8 lidí je možná sleva. Tato řízená degustace je určena pro všechny, kteří buď medovinu ještě vůbec neochutnali, nebo jen několik druhů, ale i těm z vás, kteří chtějí se něco více dozvědět o medovině a naochutnat si nové vzorky. Během celé degustace vás čeká výklad o historii a výrobě medoviny, dozvíte se příběhy o jednotlivých výrobcích, ale i zajímavé detaily o ochutnávaných vzorcích.  

  • Medoviny podáváme při ochutnávce vždy vychlazené na 10-12°C, protože tak je vychutnáme nejlépe.

  • Po skončení programu můžete v případě chuti dále ochutnávat jakékoliv vzorky z naší denní nabídky.

  • Můžete na místě zakoupit až 70 druhů medovin. Vhodné jako dárek:)

  • Prosíme o ověření termínů na stránkách muzea medoviny - degustace.
Medoviny podáváme při ochutnávce vždy vychlazené na 10-12°C, protože tak je vychutnáme nejlépe. Prosíme o přihlášení pouze vážné zájemce! Kapacita je omezená.


Posted: 2017-01-15 08:15:42