person_outline
search

bannersokolka1

Flora Olomouc - Ples mezi květy 2017

Vloni léta šedesátá, letos „zlaté sedmdesátky“. Již počtvrté bude pavilon A Výstaviště Flora Olomouc na začátku roku hostit Ples mezi květy, který společně připravují domácí společnost spolu s Technickými službami města Olomouce a Zoologickou zahradou Olomouc.

Tentokrát se s nimi v sobotu 21. ledna 2017 přesuneme do 70. let minulého století a na vlastní kůži zažijeme atmosféru legendárního Televarieté.

Pořadatelé akce mají i pro její další pokračování připravenu perfektní show, jež pobaví všechny návštěvníky bez ohledu na věk. Tedy i ty, kteří atmosféru sedmdesátých let znají už jen z vyprávění nebo právě z archivních televizních estrád. Mezi prvními v rámci plesového večera na Floře zazáří vystoupení tanečníků z olomouckých klubů Lola´s Dance a M-Plus, kteří všem zájemcům o inspiraci názorně předvedou, jak se má tancovat v „televarieté“. Obě tyto taneční školy patří mezi tuzemské multižánrové špičky, což budou mít během večera možnost předvést hned v několika vstupech.

Další, kdo nás přesune v čase o nějakých čtyřicet let nazpět, je neskutečně věrný ABBA Revival z Olomouce, jenž svým vystoupením přinutí zavzpomínat nejen pamětníky těch dob. Hudební kulisu Plesu mezi květy, který má i letos kapacitu více než 700 osob, bude tvořit dynamický BOOMBAND Orchestr & Milan Drobný . Alternující hvězdou našeho televarieté pak bude jedna z neméně známých tváří televizí - to si však ponechme jako překvapení.

Nejen pro ty, kdo se chtějí vrátit do dětských let, bude připraveno vystoupení Matěje Kodeše, nejlepšího českého bublináře, jenž má na kontě mnoho rekordů zapsaných v tuzemsku, ale také v Guiness World Records.

Celý ples bude stylově moderovat osvědčená dvojice z Moravského divadla Olomouc Roman Vencl s Vendulou Fialovou, kteří dokáží rozesmát publikum za každé situace, tak jako to v dobách legendárního Televarieté dovedli Josef Dvořák s Jiřinou Bohdalovou. Opět nesmí samozřejmě chybět ani barmanská show lahodící oku i chuťovým pohárkům a také pestrý a bohatý catering.



Posted: 2017-01-20 07:25:40