person_outline
search

bannersokolka1

Rakouští Krampus čerti v Kamenici nad Lipou

Pekelná inspekce dnes zavítá do rodinného parku Fábula. Krásná Luciferda a rakouští čerti Krampusáci se na vás těší v Kamenici nad Lipou. Dnes je připraven extra strašidelný program pro velké děti a dospělé. Kdo se ale nebude chtít bát, ostatní aktivity v parku Fábula ho zaručeně zabaví po celý den.

Svět pohádek je krásný, ale peklo k němu neodmyslitelně patří. Žijí v něm čertiska popletové, trochu špindíry, ale jinak celkem milá stvoření. Když ale zavítá na exkurzy do světa lidí samotná pekelná vláda, končí tu všechna sranda. I proto jsou dnes do parku Fábula zváni nejenom děti, ale i puberťáci a dospélí. Jejich hříchy přijede posoudit samotná vládkyně pekel Luciferda I. a její strašlivý a neúprosní Krampusáci.

Samozřejmě po celý den bude probíhat stálý program zábavního parku Fábula. Nepřijdete tedy o pohádkové putování za pokladem ve sklepení plném živých bytostí, bludiště, hlavolamy, únikovku „Útěk ze žaláře“. Pobavit se můžete i v naší mini ZOO, v obřích společenských hrách, tvořivých dílnách,  v hernách a na dětských hřištích, či při střílení z kuše.

Těšte se na soutěž o nejkrásnější pekelnou masku. Přijďte v kostýmu čerta nebo čertice nebo si půjčte v naší půjčovně kostýmů slušivý čertovský obleček. Luciferda to jistě ocení a při zahájení odpoledního průvodu vyhlásí ty nejlepší. Odměna je samozřejmě nemine.

Program

9,30 – otvíráme zábavní park a veškeré atrakce

Po celý den královna Luciferda I.

11,30 – divadelní představení

15,00 – průvod čertů v maskách Krampus zakončený focením návštěvníků s čerty

18,00 – zavíráme zábavní park a veškeré atrakce



Posted: 2017-01-24 15:44:08