person_outline
search

bannersokolka1

Hotel King David Prague - speciální kosher služby

Hotel King David je nový 5* kosher lemehadrin hotel v centru Prahy poskytující komfortní ubytování v elegantních pokojích. Nachází se v samém centru Prahy v bezprostřední blízkosti historického centra, nákupní zóny i obchodní oblasti.

Hotel se nachází v samém centru Prahy, Hybernské ulici, v pěší vzdálenosti se nachází většina pražských turistických zajímavostí, jako například Václavské náměstí, náměstí Republiky, Staroměstské náměstí či Prašná brána. Obchodní centrum Palladium je vzdáleno od hotelu 800 metrů, stejně jako pražské Hlavní nádraží. K Masarykově nádraží lze dojít během pěti minut. Vzdálenost hotelu od letiště je přibližně 20 km.

Hotel poskytuje ubytování v elegantně zařízených a prostorných pokojích, které jsou plně klimatizovány. Všech 68 nekuřáckých pokojů je vybaveno privátní koupelnou s vanou a toaletou, vysoušečem vlasů, komfortní postelí, minibarem, konvicí k přípravě kávy a čaje, Espresso kávovarem, vysokorychlostním internetovým připojením, trezorem, telefonní linkou s přímou volbou a LCD televizorem se satelitním příjmem. Vyšší kategorie pokojů (Executive pokoj, Boutique Suite a Junior Suite) nabízí více prostoru, L‘Occitane kosmetiku, vstup do SPA (nezahrnuje vstup do mikví), župany a pantofle. Všichni hoteloví hosté mají možnost zdarma WiFi připojení.

V hotelu je k dispozici restaurace s nabídkou pokrmů kosher kuchyně a pro malé občerstvení je možné navštívit hotelové Café. Pro ty, kteří uctívají židovské tradice je k dispozici hotelová synagoga a další speciální vybavení pro pohodlí ortodoxní židovské klientely. V hotelu je nově otevřeno SPA s možností využití mikví.

Snídaně formou kosher studeného i teplého bufetu je denně podávána v hotelové restauraci s kapacitou 76 míst a je zahrnuta v ceně ubytování. Snídaně jsou denně podávány v čase od 7:00 do 10:30 hodin. Restaurace nabízí obědy a večeře. Café s 36 místy je k dispozici pro lehké občerstvení kdykoliv během dne.
 

Kosher služby

  • Hotelová Synagoga s přístupem 24 hodin denně
  • Kompletní kosher stravování (bufetová snídaně, obědy, večeře)
  • Shabat klíče
  • „Mašgiach“ dohled
  • Certifikované kosher potraviny
  • SPA & mikve


Posted: 2017-02-03 17:06:49