person_outline
search

bannersokolka1

Fotosoutěž zámku Litomyšl 2017

Od 1. 4. do 29. 10. 2017 se mohou návštěvníci litomyšlského zámku zapojit do nové fotografické soutěže, letos na téma Všechny barvy renesance.

Státní zámek v Litomyšli, jedinečný příklad české renesanční architektury, se mění od rána do večera, za každého počasí, ročního období i příležitostně třeba díky slavnostnímu osvětlení. Pokud se návštěvníkům zámku podaří zachytit některou z barevných variací této památky UNESCO, mohou fotografii poslat na speciální email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a zapojit se tak do letošní fotosoutěže.

Fotosoutěž na téma Všechny barvy renesance, jako řada dalších dílčích kulturních akcí na hradech a zámcích v roce 2017, je součástí celorepublikového tématu Rok renesanční šlechty. V soutěži se hraje o rodinné volné vstupenky na litomyšlský zámek na rok 2018, knihy z produkce Národního památkového ústavu, publikace o českých hradech a zámcích, či drobné upomínkové předměty z Litomyšle.


Podrobnosti o soutěži:

Téma:    „Všechny barvy renesance“

Pořadatel: Státní zámek Litomyšl a územní památková správa Národního památkového ústavu na Sychrově.

Doba trvání: 1. 4. 2017 – 29. 10. 2017

Rozsah: Soutěž je určena pro širokou veřejnost

Podmínky soutěže:

Jeden soutěžící může do soutěže poslat maximálně 3 fotografie.

  1. Fotografie přijaté do soutěže musí být odeslány do 29. 10. 2017 do 23:59 hod. na e-mail soutěže Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  2. Fotografie by měly být doplněny názvem a kontaktem (jméno, tel. + e-mail) na autora.
  3. Velikost 1 fotografie (vzhledem k jejich možnému dalšímu zpracování) by měla být cca 1 MB.
  4. Zasláním fotografie souhlasí autor s jejím případným pozdějším použitím pro propagační účely zámku a dalších ročníků soutěže, stejně jako s podmínkami soutěže.
  5. Zasláním fotografie do soutěže odesílatel současně prohlašuje výhradní držení všech autorských práv k fotografii.
  6. Výherce/výherci nemohou požadovat finanční plnění za cenu/ceny získané v soutěži.


Posted: 2017-02-21 07:26:56