person_outline
search

bannersokolka1

Divinis - italská restaurace Zdeňka Pohlreicha

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich při přípravě jídla klade důraz na užití nejlepších surovin, které zpracovává šetrnými postupy dle zásad italské kuchyně.

Elegantní a přitom útulný interiér láká k příjemnému posezení v klidném prostředí, kde se servírují jednoduché, a přitom promyšlené sezonní pokrmy. Ochutnat zde můžete originální, ale jednoduché pokrmy připravované vždy z kvalitních surovin. Na všechno dohlíží zkušený šéfkuchař Jan Kratochvíl.

Interiér byl navržen italským architektem Lucianem Belcapem. Elegantní prostory nabízí několik útulných koutků, kde můžete nerušeně posedět a relaxovat.

Při přípravě jídla se ty nejlepší a nejčerstvější suroviny zpracovávají velmi šetrnými postupy dle zásad italské kuchyně. Stálý jídelní lístek obsahuje Pohlreichovu klasiku, kterou se na české gastronomické scéně proslavil. Ochutnat zde můžete jeho telecí líčka na víně Marsale s listovým špenátem s piniemi a rozinkami jako hlavní chod, výborné je i osso bucco s dušenou zeleninou a kapary. Široký výběr vín zahrnuje především italskou produkci s mnoha dobře známými značkami.

V roce 2017 získala restaurace michelinské ocenění Bib Gourmand (výjimečné jídlo za rozumnou cenu).



Posted: 2017-03-08 13:12:34