person_outline
search

bannersokolka1

Farmapark Soběhrdy - jedinečný zážitek pro milovníky zvířat

Unikátní místo pro rodiny s dětmi, kde poznáte zvířata z celého světa a můžete strávit celý den v dokonalém souladu s přírodou. Areál leží v malebném údolí, kde je čerstvý vzduch a budete si zde připadat jako byste se ocitli v pravé podhorské přírodě. A to vše jen kousek od Prahy v Soběhrdech.

Farmapark leží jen 29 km od Prahy a na rozloze 250 tis. m2 najdete zcela jiný svět, který vás naprosto uchvátí. Žijí zde zvířata z farem z celého světa. Uvidíte, jak se kolem vás prochází velbloudi, klokani, pštrosi, buvoli, lamy, prasátka, vysokohorské krávy a dalších skoro 250 zvířat.

Ve Farmaparku se dostanete se do přímého kontaktu se zvířaty. Můžete si je pohladit a na vlastní oči je uvidíte tak, jak žijí na všech kontinentech. Domestikovaná zvířata jsou všude kolem vás a i ve velkých výbězích, kde se dokáží sami uživit. Můžete je dokonce i nakrmit a poznat je v prostředí, ve kterém žijí v různých koutech světa.

Farmapark je zcela nové unikátní místo pro volný čas rodin s dětmi, který nabízí originální koncept zábavy pro všechny generace a nadchne milovníky zvířat. Tvořit, poznávat, hrát si nebo ochutnávat budou na různých úrovních obtíží malé děti, větší i dospělí. A hlavně zde poznáte, jak se žilo dřív v naprostém souladu s přírodou.

Jeden z hlavních cílů Farmaparku je, aby rodiče vzali své děti na čerstvý vzduch a ukázali jim, jak se kdysi žilo bez moderních technologií, jen v souladu s přírodou. Během dne se můžete stavit u ohniště, opéct si buřty, udělat si piknik v trávě, posedět v houpacích sítích u rybníka, procházet se v okouzlujícím prostředí.  Odpočinout si lze i na plovoucích molech nebo na opalovacích loukách.

Vaše domácí mazlíčky nechte doma, z veterinárních důvodů je vstup jiných zvířat zakázán.



Posted: 2017-03-09 16:18:52